Bloemenatelier Ad Basten doneert €1 aan de voedselbank bij elke bestelling!
Bloemenatelier Ad Basten doneert €1 aan de voedselbank bij elke bestelling!

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten verschillen per woonplaats. Zie onderstaand schema voor een overzicht van de kosten voor jouw woonplaats. Bestel je online? Dan worden de bezorgkosten automatisch berekend bij jouw bestelling.

Woonplaats Kosten
Hapert €2.50
Eersel €4.00
Bladel €4.00
Duizel €4.00
Hoogeloon €4.00
Casteren €4.00
Lage en Hooge Mierde €7.00
Vessem €5.00
Netersel €4.00
Steensel €5.00
Woonplaats Kosten
Reusel €5.00
Bergeijk €7.00
Oost en West Middelbeers €7.00
Riethoven €7.00
Westerhoven €7.00
Luyksgestel €7.00
Hulsel €5.00
Knegsel €5.00
Wintelre €5.00
Veldhoven €7.00

De standaardbezorgkosten zijn €7.50 voor alle adressen in Nederland die niet in bovenstaand schema voorkomen.

Kan ik ook een bloemetje cadeau doen?

Uiteraard kun je ook via onze webshop een bloemetje cadeau doen Kies het gewenste bloemetje uit bestellen maar! Let er op bij het invullen van de contact- en adresgegevens dat het factuuradres wordt ingegeven op je eigen naam. Het afleveradres moet ingevuld worden met de contact- en adresgegevens van de ontvanger van het bloemcadeautje.

Wist je ook dat je eenvoudig een vaas kunt mee bestellen? En niet te vergeten… je kunt ook nog een klein kaartje met een boodschap van 50 tekens toevoegen. Hoe handig is dat!

Leveren jullie ook in het buitenland?

Momenteel leveren we enkel naar Nederlandse adressen. Wil je toch graag een bestelling doen vanuit het buitenland? Laat het ons dan even weten en neem snel contact met ons op!

Kan ik ook zakelijk bestellen?

Natuurlijk is dat mogelijk! Als je een bestelling doet op onze website dan kun je de bedrijfsnaam invoeren. Bij elke bestelling wordt standaard een factuur meegestuurd op het emailadres dat bij de bestelling wordt opgegeven.

Welke betalingsvorm wordt geaccepteerd?

Betalen op onze webshop kan gemakkelijk met iDeal. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op dan helpen we je graag verder.

Moet ik een account aanmaken om te kunnen bestellen?

Het is niet nodig om een account aan te maken. Bestellingen doe je eenvoudig en snel door bij elke bestelling je gegevens achter te laten.

Ik heb een cadeaubon, kan ik deze gebruiken?

Op onze website is het niet mogelijk om cadeaukaarten of bloemencadeaubonnen te verzilveren. Kom hiervoor even langs in onze winkel dan helpen we je graag verder. Heb je bijvoorbeeld een bon van bloemencadeaubon.nl dan kunnen we deze in de winkel inruilen voor een mooi bosje bloemen!